Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Mask 15 50 ml

Mask 15 50 ml

Dermaceutic

Mask 15 är en peeling mask som tar bort orenheter och döda hudceller. Genom sin exfolierande verkan hjälper den till med cellförnyelsen och tar bort överskott av talg.
695 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Mask 15 50 ml
p90595039
v90595040
Dermaceutic
SEK
695

Recensioner

J | 2019-03-10
Effektiv ansiktsmask med sting i. Behöver bara ett tunt lager så håller länge. Använder max 1 gång i veckan (kombinerad/ibland lite känslig hy). Den gör faktiskt att jag inte använder andra produkter med syra i, blir för mycket.
Frida | 2019-01-28
Detta är kemiska peeling som är bra men kräver invänjning så du bör använda fomern innan du börjar med masken som är kraftig. och då bör du kanske bara lägga den på mindre områden tabm. Därefter hela ansiktet och successivt öka tiden. Precis som det är med alla masker som har syror i sig.
A | 2019-01-14
En djuprengörande mask som avlägsnar orenheter. Skulle inte rekommendera denna till en känslig hud, inte heller till en torr hud. Extremt viktigt att förstå att avlägsna masken efter MAX 4 min. Skulle faktiskt säga avlägsna den efter 2 min. Den är extremt stark, så det är inte bara lite hudirritation som uppstår om den råkar vara på några minuter för länge. Jag hade den på några minuter för länge, det kändes som en brännskada på huden och var lika rött som om jag hade lagt rött rouge. Jag kunde knappt röra området, för att det stack som nålar och jag hade tårar i ögonen när jag tvättade bort masken av smärta. Som tur var, så hade jag bara applicerat masken på ett litet område den gången och inte hela ansiktet. Har man normal/fet hud, så ja, kör på den men ha den absolut inte på i mer än 2-4 min. Och ha solskydd efteråt. Dessutom skulle jag inte rekommendera någon att använda denna förutom på höst/vinter.

Mer Information

Mask 15 är en peeling mask som tar bort orenheter och döda hudceller. Genom sin exfolierande verkan hjälper den till med cellförnyelsen och tar bort överskott av talg. Reducerar överhudens tjocklek för att mjukgöra huden.
Appliceras i ett tunt jämt lager över ansiktet efter rengöring. Låt den verka 1-4 min och skölj av med rikligt med vatten. Används 1 gång i veckan eller efter behov.
Försiktighetsåtgärder: Intensiv användning av den här produkten kan leda till hudirritationer. Minska användningen vid obehag. Använd inte produkten om du har irriterad eller skadad hy. Undvik kontakt med ögonen och slemhinnorna. Under behandlingen bör du undvika att vistas i solen utan hög solskyddsfaktor.
Glycolic acid 15 % Bentonitlera
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22