Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu fri frakt med PostNord (2-5 dagar)!

DIOR BACKSTAGE Light Coverage Fluid Foundation Brush N° 11

Betyg
Pris
370 kr
Hitta i butik
Info
Diors lätta foundationpensel N° 11 för flytande foundation, inspirerad av backstage på Diors catwalkvisningar, är designad för perfekt och enkel applicering av makeup.
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Light Coverage Fluid Foundation Brush
p90245772
v90245773
DIOR BACKSTAGE
SEK
370
Diors lätta foundationpensel N° 11 för flytande foundation, inspirerad av backstage på Diors catwalkvisningar, är designad för perfekt och enkel applicering av makeup. Din foundations bästa vän för en lätt täckning. Borsten ger jämn applicering med "second skin"-effekt och uppbyggbar ljus till medium täckning. Borsten är framtagen för användning med foundation som har flytande eller krämig formula. Den vinklade designen med flera lager i form av en "kattunga" hjälper till att ge snabb, enkel och jämn applicering. Denna fasta borste med extremt fina och mjuka borsthår av syntet ger felfri och kontrollerad applicering i ett enda svep. Rekommenderas för: foundation med flytande eller krämig formula. För god hygien, rengör dina borstar regelbundet med Diors Brush Cleanser.
1. Ta upp en liten mängd foundation med foundationborsten för lätt täckning, N°11. 2. Applicera foundation i T-zonen, arbeta in den och jämna sedan ut med utåtgående rörelser. 3. När du vill bättra på din foundation, dutta lätt på de områden som behöver mer täckning.
Hudtyp:
Fet, Kombinerad, Känslig, Mogen, Normal, Problemhy, Torr
Färg:
Multi
Täckgrad:
Lätt
EAN:
3348901379137

Inga recensioner

Låt andra höra vad du tycker!
Logga inoch bli den första att recensera den här produkten.