Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu fri frakt med PostNord (2-5 dagar)!

DIOR BACKSTAGE Small Eyeshadow Blending Brush N° 22

Betyg
Pris
315 kr
Hitta i butik
Info
Diors precisionspensel för ögonskugga N° 22, inspirerad av backstage på Diors catwalkvisningar, är designad för perfekt och enkel applicering av makeup. För exakt applicering av ögonskugga.
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Small Eyeshadow Blending Brush
p90245762
v90245763
DIOR BACKSTAGE
SEK
315
Diors precisionspensel för ögonskugga N° 22, inspirerad av backstage på Diors catwalkvisningar, är designad för perfekt och enkel applicering av makeup. För exakt applicering av ögonskugga. Den fina penseln är idealisk för att skulptera skuggor i globlinjen och för att lägga skuggor i den yttre ögonvrån. Den tunna, rundade och vinklade "pennspetsen" är särskilt utvecklad för applicering av ögonskuggor med hög precision. Den fina ögonskuggsborsten N° 22 har naturliga borsthår för att behålla sin fasta form. Den är extremt mjuk och fin och ger felfri, kontrollerad applicering i ett enda svep. Rekommenderas för: puder- eller cremeögonskugga. För god hygien, rengör dina borstar regelbundet med Diors Brush Cleanser.
1. Applicera ögonskugga i globlinjen och sudda ut. 2. För att ljusa upp din ögonlook, lägg lite ljus ögonskugga i den inre ögonvrån. 3. För en djärvare look, applicera mörkare skuggor i den yttre ögonvrån.
Hudtyp:
Fet, Kombinerad, Känslig, Mogen, Normal, Problemhy, Torr
Färg:
Multi
Täckgrad:
Lätt
Finish:
Neutral
EAN:
3348901379250

Inga recensioner

Låt andra höra vad du tycker!
Logga inoch bli den första att recensera den här produkten.