Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Addict Lip Sugar Scrub 001 Universal Pink

Addict Lip Sugar Scrub 001 Universal Pink

DIOR

Oemotståndligt mjuka och återfuktade läppar! Lip Sugar Scrub är den senaste produkten från Backstge Pros, en mjukgörande och närande peeling för dina läppar.
360 kr

Recensioner

Anastasia | 2018-07-08
mycket bra scrub som både exfolierar och vårdar/mjukgör läppar. Jag tänker om den mer som om en läppbalm.
cha | 2018-03-04
Förutom den lyxiga förpackningen så doftar den och känns underbar på läpparna. Detta är lättare scrubbprodukt som passar mer för normalvård hade inte använt den på dem allra torraste och narigaste läpparna. Det jag gillar med denna är att scruben är i ett stick, doftar underbar, ger lite av en kylande känsla på läppen samt en liten lätt rosa färg på läppen.
Emma Eriksson | 2017-03-09
Förmodligen bästa läppgrejen ever! Gör läpparna mjuka och tar bort allt torrt fnas. Ger dessutom en fin rosa färg. Önskar nu bara fler färger i sortimentet😊

Mer Information

Oemotståndligt mjuka och återfuktade läppar! Lip Sugar Scrub är den senaste produkten från Backstge Pros, en mjukgörande och närande peeling för dina läppar. Stiftet innehåller små korn av socker som smälter och lämnad dina läppar behagligt mjuka och återfuktade.
Appliceras på hela läpparna med cirkelrörelser
Färg:Rosa
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22