Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Diorshow Pro Liner Waterproof 582 Backstage Brown
Diorshow Pro Liner Waterproof 582 Backstage Brown
Diorshow Pro Liner Waterproof 582 Backstage Brown

Diorshow Pro Liner Waterproof 582 Backstage Brown

DIOR

Mjuk vattenfast eyelinerpenna för att framhäva och förstärka ögats form.Exceptionellt glid och felfri ultrafin linje.Tunn och bred spets för en enkel applicering.
295 kr
582 Backstage Brown
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Diorshow Pro Liner Waterproof
p88299462A
v88299465
DIOR
SEK
295

Recensioner

Najet | 2018-02-17
jag gillar alla dior produkter men tyvärr det sämsta jag köpt jag blev besvken , den gick av varje gång jag ville använda ,resulterar att gick inte att använda .
Mia | 2017-06-12
En dyr och glamorös penna. Dock den sämsta jag någonsin haft. Stiftet gick av när jag skruvade upp den en bit, dessutom är stiftet, eller vad som blev kvar av det, alldeles för mjukt och kletigt för att kallas stift. Underkänt!:(
Harriet | 2017-01-23
Jag handlade Pro anthracite, den är en metallisk brungrå nyans, inte grå-grå. Något snopen. Inte riktigt det jag tänkt mig. Innan jag skulle använda den första gången bröts ca. 5 mm utav stiftet. Man får vara försiktig med att inte ha mycket utav udden komma ut från pennan. Den är hård och osmidig också. Det är svårt att påföra och när du väl har hittat din teknik, kommer du inte kunna sudda mycket utav produkten på ögonområdet. En dyr besvikelse.

Mer Information

Mjuk vattenfast eyelinerpenna för att framhäva och förstärka ögats form.Exceptionellt glid och felfri ultrafin linje.Tunn och bred spets för en enkel applicering. Långvarig formula och vattenfast.
Färg:Brun
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22