Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Tarot 3 L´Imperatrice EdT 50 ml

Tarot 3 L´Imperatrice EdT 50 ml

Dolce & Gabbana

3 L´IMPÉRATRICE Saftiga exotiska frukter och klara rosa blommor bereder väg för en aptitretande bas med mysk.
625 kr

Recensioner

Lotta | 2019-01-07
Har använt denna sedan 2010 och trots att jag försöker hitta nya dofter kommer jag alltid tillbaka till denna. Frisk och lätt trots att den är söt och den håller länge. Råkar det komma på kläderna luktar det väldigt fräscht även efteråt. Jag har blivit stannad på bussen, gatan och i affärer av kvinnor som frågar vad jag har för parfym. Det är väl ett gott betyg? Vänta dock 5-10 sekunder mellan varje sprayning, av någon anledning upplever jag att det luktar väldigt koncentrerat om man sprutar för snabbt efter varandra.
Jessica | 2018-12-05
Min absoluta favorit doft!
Carro | 2018-12-04
Supergod parfym från Dolce Gabbana. Även om den är söt, så blir den inte för söt. Brukar använda denna året om!

Mer Information

3 L´IMPÉRATRICE Saftiga exotiska frukter och klara rosa blommor bereder väg för en aptitretande bas med mysk. Den aptitretande blandningen av vattenmelon och kiwi kontrasteras mot den dramatiska rosa cyklamen som bjuder på en uppiggande doftupplevelse. Uppsluppen, mästerlig och otroligt beroendeframkallande. Personlighet: Stjärnan Praktfull och energisk, för L´Imperatrice är livet en film och hon är dess hjältinna. Alla huvud vänds mot henne när hon träder in i ett rum. Vibrerande och magnetisk utstrålar hon karisma och kraftfull karaktär.
Topp: rabarber, röda vinbär, kiwi ackord
Hjärta: rosa cyklamen, vattenmelon, jasminblad
Bas: mysk, sandelträ, grapefruktträd
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22