#
100BON
 
Emma S Sensitive Day Cream

Sensitive Day Cream

En lugnande, återfuktande och mjukgörande dagkräm med naturliga oljor från Ängskrasse, Bomullsfrön, Raps och Kokos som återfettar, lugnar och svalkar huden. Hyn får en sammetslen känsla och dagkrämen passar utmärkt som bas under makeup. Helt utan...
249 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
15 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

En lugnande, återfuktande och mjukgörande dagkräm med naturliga oljor från Ängskrasse, Bomullsfrön, Raps och Kokos som återfettar, lugnar och svalkar huden. Hyn får en sammetslen känsla och dagkrämen passar utmärkt som bas under makeup. Helt utan parfym.
Massera in över ansikte och hals med lätta rörelser efter rengöring. Har du mycket torr hy – använd lite extra.
Volym: 50 ml
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-07-19
Skön kräm som känns lugnande. Blir dock lite för glansig av denna på sommaren (har blandhy) så använder den som nattkräm!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-23
Jag hade verkligen provat allt på min känsliga hy- torr och skör pga mediciner när jag hittade Emma S. Sensitives . Jag använder nattkrämen också och enzympeelingen. Detta är allt jag behöver för att ha en mjuk och smidig ansiktshud utan torrhetsfläckar eller utslag. Tack Emma!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-23
Superbra! Återfuktar väl och ger dessutom en superbra bas för foundation. Funkar jättefint till min känsliga eksemhud.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-22
Favorit i badrumshyllan. Den är lätt och sjunker snabbt in i huden utan att kladda. Har acne-benägen hy, och denna är perfekt för min hudtyp. Skulle dock önska en större förpackning. Har även nattcreamen i samma serie.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-21
fin, enkel. måste bara säga att den tar slut snabbt. hade den under sommaren och visst jag delade den med en tjej när vi var på semester en vecka... men tycker att 50ml är en typisk size som tar slut snabbt och produkten är lite för lätt i konsistens för att man ska kunna snåla.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-02-18
Denna produkt har rättat min hy! Har tidigare använt The Body shops Vitamin E-serie, men inte känt att huden har blivit tillräcklig återfuktad, vilket har visat sig med torrfläckar och finnar. Men med denna produkt känner jag mig återfuktad HELA dagen. Hudens känns smidigare och inga nya finnar har dykt upp. Torrfläckarna är gott som borta! Är även en bra bas att lägga makeup på. Kommer fortsätta köpa denna mirakelprodukt.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-18
Bästa krämen för känslig hy- doftar gott och känns bra på huden!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-10
Den har räddat min hy denna vintern och hösten! Blir alltid jättetorr denna halvan av året och det gör i sin tur att jag får finnar för hyn överproducerar fett. Men har använt denna tillsammans med nattcremen i samma serie och har inte haft en enda finne på hela vintern!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-03-01
Den här krämen har räddat mig i vinter! Nu när våren kommer byter jag ut den mot Moisturisng day cream (också Emma S.) som är lite lättare men har du torr och känslig hy är denna grym! Verkligen skön konsistens, man känner att den vårdar huden utan att göra den fet och glansig. Rekommenderas varmt!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2016-02-28
Denna produkt är så sjukt beroende framkallande på ett positivt sätt, haha. Älskar den, min hy är riktigt känslig och väldigt torr och denna kräm gör att min hud känns så mycket bättre och funkar perfekt att ha under sminket, hjälper så att det ej blir torrt. Återfuktar hela dagen. Tack Emma S! <3
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...