Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Joyful EdP 30 ml

Joyful EdP 30 ml

Escada

Joyful är en härligt blommig doft, utsökt och ljus, med ett skimmer av morgondagg.
560 kr

Recensioner

Anna Sophie Olsson | 2017-02-28
Pioner får en att tänka på sommaren, jag anser att denna passar på sommaren. Men den doftar ljuvligt.
Snövit | 2016-03-02
Frisk och inte så söt. Inte extremt feminin, men ändå inte maskulin. Diskret sommardoft.
Ida | 2016-02-19
Fick med denna som prov när jag handlade på Kicks, sen var jag besatt. Tycker den passa till alla tillfällen då den är fräsch och lätt.

Mer Information

Joyful är en härligt blommig doft, utsökt och ljus, med ett skimmer av morgondagg. Magnoliaolja och rosa pion förstärks av den nyligen syntetiserade mossnoten, som kallas Florimoss, som tillför doften djup och ger en transparent, krämig karaktär.
Toppnoter: Doften öppnar upp med svartvinbärssorbet som ger en mild isig känsla på huden. Energigivande noter av mandarin och melon ger doften en pigg och lekfull energi.
Hjärtnoter: De fruktiga ackorden balanseras av ett inslag av violblad, som tillför doften glans och skimmer, medan rosa pion tillför en harmonisk vitalitet. Naturlig magnoliaolja skapar en friskhet, som fördjupas av den perfekta blandningen av cyklamen och livlig rosa fresia.
Basnoter: De varma torra basnoterna har en unik ingrediens, Florimoss – som återskapar en jordig not inhöljd i sandelträets förtrogenhet och krämighet och honungskakans fylliga värme – som tillför de blommiga noterna ett naturligt djup.
Volym:30 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22