Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Top Coat
Gåva på köpet! Läs mer

Top Coat

Essie

Salongslik gel-manikyr i två enkla steg, utan UV-lampa. Lätt att ta bort. Steg 1: Stryk på två lager gel couture-nagellack. Steg 2: Avsluta med ett lager gel couture-överlack.
149 kr

Recensioner

Poupette | 2018-10-16
Funkar kanon med alla nagellack och inte bara Essies egna. Torkar snabbt och håller sig på plats i minst en vecka. Glansen mattas inte heller av efter ett tag. Det enda som är kasst är att flaskan är opak, vilket gör att man inte ser hur mycket som finns kvar i flaskan. Annars bara toppbetyg!
Caroline | 2018-08-15
Jag älskar Essies gel lack, inklusive detta top coat lacket. SÅ bra!
Elin | 2018-07-17
Bästa topplacket jag testat. Ger otrolig glans och håller verkligen superbra! Ger den där gel-känslan. Funkar på alla sorters nagellack.

Mer Information

Salongslik gel-manikyr i två enkla steg, utan UV-lampa. Lätt att ta bort. Steg 1: Stryk på två lager gel couture-nagellack. Steg 2: Avsluta med ett lager gel couture-överlack. Håller länge, upp till 12 dagar*. Perfekt täckning och felfri finish.
*utvärdering av 106 kvinnor som applicerat överlack varannan dag.
Volym:13.5 ml
Färg:Transparent
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22