Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Gel Setter Top Coat

Gel Setter Top Coat

Essie

Ett topplack med en gelformula som ger den perfekta ytan och den ultimata glansen.
145 kr

Recensioner

Thea | 2017-08-26
Min pedikyr höll i 5 veckor i sommar och då gjorde jag om den bara pga utväxten och inget annat. Satt som BERGET. Denna slår ALLT, punkt.
Mahsa Abdullahi | 2017-07-23
BÄSTA bästa bästa topcoaten jag någonsin testat. Gör så att naglellacket torkar snabbt och ser fint och glänsande ut. Har använt denna topcoat i mer än ett år och den har aldrig gjort mig besviken! Rekommenderar starkt!!!
Ellinor | 2017-07-04
ALLTSÅ! Detta topcoat slår alla andra, seche vite, opi m.m. Jag har köpt detta om och om igen i snart 1.5 år, och jag blir aldrig besviken. Det torkar superfort och får naglarna att se fantastiska ut, som att de är fixade på salong! Är helt såld på detta och kommer aldrig byta. Det funkar lika bra till andra märkens nagellag som det gör till essie-nagellack.

Mer Information

Ett topplack med en gelformula som ger den perfekta ytan och den ultimata glansen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22