Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Nail Polish 14 Fiji
Nail Polish 14 Fiji
Gåva på köpet! Läs mer

Nail Polish 14 Fiji

Essie

Essie nagellack har en bred borste för en enkel applicering. Tack vare den lite mer täckande formulan får du ett snabbt och snyggt resultat på bara ett lager.
129 kr
14 Fiji

Recensioner

Jasmine | 2017-10-21
72 Peach Daiquiri, ljuvlig färg!! Essie gör bästa nagellacken!!
Ida | 2017-07-25
Er min favoritt neglelakk, tørker raskt og er enkelt å påføre
Christina B | 2017-03-09
Essie har skärpt upp sina lack oerhört de senaste åren! Älskar numera konsistensen på de flesta av lacken de kommer ut med. Favoritnyansen är Tart Deco; en perfekt ljus korallfärg.

Mer Information

Essie nagellack har en bred borste för en enkel applicering. Tack vare den lite mer täckande formulan får du ett snabbt och snyggt resultat på bara ett lager. Grundaren Essie Weingartens bästa råd för att få den perfekta manikyren är: måla ett lager essie baslack, två lager essie nagellack och avsluta med ett lager essie överlack. Vänta två minuter mellan varje lackning för bästa resultat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22