Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Millionails Intense Care

Millionails Intense Care

Essie

Essie's Millionails Intense Care är en unik och exklusiv blandning av stärkande ingredienser som aminosyror och kevlar, för "skottsäkra" naglar.
145 kr

Recensioner

Poupette | 2018-02-10
Mycket bra. Håller lacket på plats i flera dagar och jo, mina naglar skivar sig inte lika lätt längre vilket ju är ett plus. Torkar snabbt, upplever inte att den skulle vara seg på att torka övht. Tummen upp!
Naillover | 2017-02-26
Fungerar okej. Har testat att använda som baslack men då blir torktiden bedrövlig!
Jessika | 2016-02-25
Denna är perfekt när mina naglar bara vill flaga och gå sönder. Använder den som underlack när bag målat naglarna, men den är också fin att använda som den är för en naturlig look.

Mer Information

Essie's Millionails Intense Care är en unik och exklusiv blandning av stärkande ingredienser som aminosyror och kevlar, för "skottsäkra" naglar. Varje flaska innehåller 1 miljon snabbverkande molekyler. Milionails hjälper till att motverka naglar som flagar och bryts, för synligt starkare naglar. För ytterligare styrka, komplettera med underlacket grow stronger.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22