Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit BB Creme SPF 35 2 Medium
DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit BB Creme SPF 35 2 Medium

DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit BB Creme SPF 35 2 Medium

Estee Lauder

DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit BB Creme SPF 35 känns lätt, passar alla hudtyper och verkar genom att skydda, jämna ut och återfukta på en och samma gång.
395 kr
2 Medium

Recensioner

Katja | 2018-03-28
Kanon om man vill vara lite sminkad men ändå inte. Använder denna på sommaren bara för att jämna ut hudtonen. En favorit under sommarhalvåret!
Hala | 2018-03-07
Bra när man inte vill sminka sig men vill ha jämnare hudton ändå
Ingrid | 2018-02-26
Lätt att applicera, känns inte att man har den på sig. Snyggt resultat som ser naturligt ut. Inget behov av puder om man inte känner för det. Något dyr men väldigt dryg.

Mer Information

DayWear Anti-Oxidant Beauty Benefit BB Creme SPF 35 känns lätt, passar alla hudtyper och verkar genom att skydda, jämna ut och återfukta på en och samma gång. Den multiverkande crèmen kan bäras separat eller som bas under en foundation. Den ger huden en lätt täckning så att eventuella skavanker minimeras och hudens naturliga lyster maximeras, samtidigt som den kontrollerar överflödig olja och motverkar att huden ser glansig ut. Crèmen innehåller Estée Lauders eget kraftfulla superantioxidantkomplex och avancerat bredspektrumssolskydd SPF 35 som ger huden ett avancerat skydd mot miljöangrepp samt rena pigment, ljusförhöjande optik och ljusreflekterande pärlor som samverkar för en perfekt hud. Crèmen har dessutom en kraftfull blandning av balanserade fuktgivare och barriärstärkande lipider med en djup, långvarig fuktgivande effekt. Resultatet är en fulländad hy som får starkt skydd, fin utjämning och återfuktning på en och samma gång, samtidigt som crèmen hjälper huden att stå emot de första ålderstecknen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22