Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara Black
Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara Black

Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara Black

Estee Lauder

Är extremt hållbar, men lätt att ta bort med vatten eller makeupborttagningsmedel. Kladdar inte eller lossnar, t o m i värme och hög luftfuktighet.
315 kr

Recensioner

Nissan | 2018-06-16
Tydlig fokus på längd och separation av fransarna. Ger fint resultat och är svår att misslyckas med. Tvättas enkelt bort med remover eller varmt vatten. Sitter på plats en hel normaldag, men tål inte tårar. Tycker tyvärr att den, precis som andra Estee Lauder-maskaror jag testat, torkar och klumpar sig lite för snabbt i hylsan. Slängde den långt innan "3-månadersgränsen". Med tanke på priset blir den inte särskilt prisvärd då.
Emelie | 2018-04-12
Måste nog vara den sämsta mascara jag nånsin testat! Första gången funkade den ok, men efter det har den torkat ut på nolltid, smular nåt fruktansvärt och i princip omöjligt att få fina, separerade fransar. Bortkastade 300 spänn, finns billigare som gör jobbet 100ggr bättre!
Alexandra | 2018-04-08
inte nöjd med mascaran.

Mer Information

Är extremt hållbar, men lätt att ta bort med vatten eller makeupborttagningsmedel. Kladdar inte eller lossnar, t o m i värme och hög luftfuktighet. Ger extraordinärt långa fransar med glans och intensiv färg. Ett lager av mascaran är tillräcklig.
Volym:6 ml
Hudtyp:Fet
Färg:Svart
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22