Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml. Gäller för dig i KICKS Club.

Optim-Eyes Lashes & Brows

Optim-Eyes Lashes & Brows

Filorga

OPTIM-EYES LASHES & BROWS ger näring & skydd, samt ökar tillväxten på ögonfransar & ögonbryn.
575 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Patricia | 2019-06-04
Som jag önskade att denna produkt skulle fungera på mina korta fransar men tyvärr inte... Märkte inte ens en liten skillnad så kommer absolut inte köpa igen:(.
Maja | 2019-05-13
Fransarna blir längre efter någon månads användning, har applicerat ungefär en gång om dagen och är absolut nöjd med resultatet!
E | 2019-05-08
Jag är väldigt nöjd! Hade tappat en massa fransar pga dålig fransböjare och mascara. Dessutom tror jag mina fransar och bryn blivit glesare med åldern. Detta serum har återställt dem helt! Jag har varit en sån som alltid fyllt i mina bryn även om jag inte sminkat resten av ansiktet, men nu behöver jag inte göra nånting! Jag tycker dock inte man ska ha allt för höga förväntningar. Det handlar ju om vad man har för anlag med. Tex. När det gäller ögonbryn, så tror jag inte det kommer börja växa hår där man aldrig haft något. Detta serum kommer att hjälpa de hårsäckar man har att producera hår och hårstråna att få en längre livscykel. Ett tips är att kolla på foton av sig själv från barndomen, för att få en realistisk bild av vad msn kan förvänta sig.

Mer Information

OPTIM-EYES LASHES & BROWS ger näring & skydd, samt ökar tillväxten på ögonfransar & ögonbryn. OPTIM-EYES LASHES & BROWNS används i 2 steg, steg 1 är ett stimulerande serum, som stimulerar tillväxten & förhindrar att man tappar fransar och bryn förtidigt. Steg 2 ger omedelbar näring & volym till fransarna, fungerar även som en primer. Oftalmologiskt testad.
Appliceras morgon & kväll. Steg 1 appliceras vid frans-och brynroten, steg 2 appliceras med borsten från rot till topp.
Ej lämplig för ögonfransförlängning, men bra att använda som en kur för fransarna när du tagit bort ögonfransförlängningen.
Volym:7 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22