Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Beställ senast 18 december kl 12.00  för leverans innan jul med Postnord. För leveransdatum med Instabox & Best hemleverans, se kassasidan.

UFO mini Smart Mask Treatment Device Fuchsia
UFO mini Smart Mask Treatment Device Fuchsia
UFO mini Smart Mask Treatment Device Fuchsia
UFO mini Smart Mask Treatment Device Fuchsia
UFO mini Smart Mask Treatment Device Fuchsia
UFO mini Smart Mask Treatment Device Fuchsia
UFO mini Smart Mask Treatment Device Fuchsia
UFO mini Smart Mask Treatment Device Fuchsia
Gåva på köpet! Läs mer

UFO mini Smart Mask Treatment Device Fuchsia

Foreo

TA FRAM LYSTERN I DIN HY UFO mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ - oavsett om du är hemma eller på resande fot.
1 795 kr

Recensioner

Kajsa | 2018-12-11
Totalt förändrat min hy!!! Mer lyster, jämnare hudton, mindre finnar, mindre porer! Mirakelprodukt! Värd varenda krona!

Mer Information

TA FRAM LYSTERN I DIN HY
UFO mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringarna och UFO minis innovativa teknologi gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Resultatet blir en strålande hy full av lyster - på bara 90 sekunder.
HYPER-INFUSION
Värme öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna bättre absorberas.
FRAMTIDENS HUDVÅRD
Olikt traditionella sheetmasker erbjuder UFO mini överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.
EN HELT NY INNOVATION INOM ANSIKTSMASKER
UFO mini når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienserna i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras tillsammans med en förprogrammerad behandlingsrutin via FOREO-appen, för att boosta dess effekter och ge en strålande hy full av lyster.
• De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna
• UFO mini använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna och T-Sonic-pulseringar för att hjälpa maskingredienserna tränga in till hudens innersta lager
• Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage
• UFO mini använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att kunna ge tre photofacials, vilket omfattar anti-aging (rött LED-ljus), lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus).
• Rött LED-ljus minskar synligheten av åldrande och stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy
• Grönt LED-ljus ger lyster till glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost
• Blått LED-ljus dödar bakterier som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy
• UFO mini paras tillsammans med FOREO-appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic-pulseringarnas intensitet, ljusstyrkan och värmen
• Gjord av medicinskt silikon
• USB-uppladdningsbar och 100% vattentät
• Två års garanti
"1. Ladda ner FOREO-appen och parkoppla den med din UFO. Skanna maskens streckkod så synkas automatiskt behandlingen till din UFO och du kan starta den direkt från appen.
2. Ta lös ringen från UFO, placera den UFO-aktiverade masken på enheten och fäst den genom att klicka tillbaka ringen.
3. För UFO varmsamt över ansiktet i cirkulära rörelser tills enheten stängs av. Släng masken och skölj UFO med vatten.
4. Klappa överflödig essens in i din hy med fingrarna och avsluta rutinen med din favoritfuktkräm."
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22