Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Members only! Weekend deal: 50% på  utvalda dagkrämer från Biotherm & 50% på KICKS Beauty makeup & makeup tools. 

Eyes To Kill Classico Mascara
Eyes To Kill Classico Mascara

Eyes To Kill Classico Mascara

Giorgio Armani Beauty

Eyes To Kill Mascara ger ögonen en elegant, farlig, förförande och intensiv blick med fylliga, separerade och och extremt långa fransar!
360 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Cecilia | 2018-03-04
Riktigt bra! Jag har korta och tunna fransar. Denna gav ett väldigt naturligt resultat på det viset att fransarna ser lätta och separerade ut, men många! Dock är den väldigt svart, eller om det är att alla fransar separeras med varsitt lager som gör att den ger ett väldigt intensivt uttryck, lite för mycket för mig som är ljus, skulle velat ha den i brunt. Ingen extra längd. De flesta mascaror (utom tubmascaror) ramlar ner och orsakar svarta skuggor under ögonen, vilket denna inte gör.
Linn | 2017-08-31
fått frågan många gånger både av personer man känner och främande som frågar vad för läsfransar man använder , för fransarna ser helt otroliga ut! alla blir lika förvånade av svaret, att det är en mascara som gjort jobbet! för mig håller den hela dagen, både volym och längd, den smular kladdar inte, separerar varje frans perfekt, ingen frans fastnar! den här mascaran är obligatorisk att ha i min sminkväska.
fiskarkatt | 2017-08-08
Bra borste men den sitter inte en hel dag :/ Upplever inte heller att den ger tillräcklig volym och fyllighet.

Mer Information

Eyes To Kill Mascara ger ögonen en elegant, farlig, förförande och intensiv blick med fylliga, separerade och och extremt långa fransar! Den patenterade borsten gör appliceringen av mascaran enkel och precis. Borstens platta sidor ger volymen vid fransarnas bas. Borstens fylliga sidor är designade med fina borsthår som automatiskt åtskiljer varje frans och ögonblickligen ger fransarna volym.
Volym:10 ml
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22