Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sì Eau De Parfume 50 ml
Sì Eau De Parfume 50 ml
Sì Eau De Parfume 50 ml
Sì Eau De Parfume 50 ml
Sì Eau De Parfume 50 ml
Sì Eau De Parfume 50 ml
Sì Eau De Parfume 50 ml
Sì Eau De Parfume 50 ml
Sì Eau De Parfume 50 ml

Sì Eau De Parfume 50 ml

Giorgio Armani

Chic, överdådig, intensiv, mjuk – Sì eau de parfum dröjer sig kvar på huden och hänför dina sinnen.
870 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Köp produkten i en presentask och få mer för pengarna
Sì EdP Gift Box
Giorgio ArmaniSì EdP Gift Box635 kr
Sì Eau De Parfume
p920419
v44498665
Giorgio Armani
SEK
870

Recensioner

Siri | 2019-10-29
Jag älskar den här parfymen. Jag använder den framför allt till vardags höst och vinter (vardag eftersom det är en doft som ger mig energi och driv snarare än hypnotiserar). Min fästmans favorit också.
Elin | 2019-05-14
En parfym för alla tillfällen, men kanske mer åt det lite tyngre kvällshållet. Tycker den är sensuell och är min pojkväns favorit på mig. På mig passar enbart söta dofter då allt annat luktar tant på mig, denna är inte supersöt enligt mig men passar bra. Använt upp en hel flaska sen köpt en ny, en doft jag aldrig vill vara utan.
Amanda | 2019-05-03
Absolut en favorit parfym!!! Är på slutet av 3dje flaskan.

Mer Information

Chic, överdådig, intensiv, mjuk – Sì eau de parfum dröjer sig kvar på huden och hänför dina sinnen. Det förnämliga och eleganta doftresultatet spelar på känslor och är troget Giorgio Armanis couture-anda. Denna nya parfym har skapats för den moderna kvinnan som är stark men feminin, sofistikerad och karismatisk. Hon personifierar essensen av chic italiensk elegans och stil. Hon säger Sì till livet! Sì till styrka! Sì till drömmar! Sì till frihet! Sì till att älska sig själv.
Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord. Svartvinbärsnektarackordet är en kreativ mix av kvinnlighet och passion, den mörka frukten skapar en intensiv styrka. Ackordet är skapat genom en modern framställningsmetod som använder färsk frukt vilket skapar en naturlig, saftig svartvinbärsessens. Ackordet är berikat med två sensuella vaniljnoter; vanilj absolut och en friskare vanilj-djungelessens.
Volym:50 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22