Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml
NYHET

Sì EdP 30 ml

Giorgio Armani

Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord.
635 kr

Recensioner

M. | 2017-10-08
Det känns som att inga ord kan ge denna ljuvliga doft rättvisa. En romantisk, varm, kärleksfull, passionerad och oerhört sensuell doft. Enligt mig, världens absolut bästa doft som skapats.
josefiran | 2017-03-30
Köpte denna för jag ville ha en lite kvinnligare doft och inte bara overpowering sweet doft som jag annars har på mig. Den är perfekt! Luktar länge och så utvecklas så trevligt på huden.
Natalie | 2017-03-09
Favorit vid speciella tillfällen, lite för "tung" till vardags. Men väldigt mogen och sexig doft!

Mer Information

Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord. Svartvinbärsnektarackordet är en kreativ mix av kvinnlighet och passion, den mörka frukten skapar en intensiv styrka. Ackordet är skapat genom en modern framställningsmetod som använder färsk frukt vilket skapar en naturlig, saftig svartvinbärsessens. Ackordet är berikat med två sensuella vaniljnoter; vanilj absolut och en friskare vanilj-djungelessens.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22