Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Sì EdP 30 ml
Sì EdP 30 ml

Sì EdP 30 ml

Giorgio Armani

Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord.
635 kr

Recensioner

Rebecka | 2018-06-10
Min absoluta favorit of all times! Luktar så himla gott! Har fått komplimanger SÅ många gånger när jag använt denna. ALL TIME FAVE
Ina | 2018-05-13
Min go-to har alltid varit YSL Black Opium, men denna börjar gå i ledning. Jag älskar denna. Den doftar fräscht och feminint med en hint av lite tyngre dofter. Och den doftar bättre på huden! Klart värt pengarna.
Hoda | 2018-04-29
Väldigt god lukt! Håller länge och många brukar känna igen doften från långt håll. Dock rekommenderar jag att man inte sprayar så mycket då den är för stark och många i ens omgivning kan tycka den e överdrivet stark då. Den nya doften si passion e mildare och godare om du inte vill ha så stark parfym.

Mer Information

Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord. Svartvinbärsnektarackordet är en kreativ mix av kvinnlighet och passion, den mörka frukten skapar en intensiv styrka. Ackordet är skapat genom en modern framställningsmetod som använder färsk frukt vilket skapar en naturlig, saftig svartvinbärsessens. Ackordet är berikat med två sensuella vaniljnoter; vanilj absolut och en friskare vanilj-djungelessens.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22