Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Guilty Pour Femme EdP 30 ml
Guilty Pour Femme EdP 30 ml

Guilty Pour Femme EdP 30 ml

Gucci

Det nya kapitlet i berättelsen om signaturdoften Gucci Guilty definierar begreppet frisinnade njutningsmänniskor.
665 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Guilty Pour Femme EdP
p90546196
v90546199
Gucci
SEK
665

Recensioner

Susanne | 2019-11-16
Alltså hur underbart doftar inte den här efter en stund, elegans uti fingerspetsarna!!! 👜
Petronella | 2019-06-28
Denna måste få sitta på huden, en stund innan den går ihop med hjärtnoten. Toppnoten vid första intrycket är missvisande, doftar mycket alkohol och rosepeppar. Den mognar inte förrän efter ca en timme till 1 och en halvtimme. Avskräcks inte av det första intrycket. Det är en mycket välgjord parfym, men med missen att toppnoten är för flyktig. Innehåller alldeles för mycket alkohol. Det som gör denna speciell, är när toppnoten gått ner i hjärtnoten, så kommer det blommiga och pudriga till sin rätt. Från toppnoten försvinner Bergamot och Rosepepparn snabbt, kvar blir då Mandoran som gifter sig med nästa not hjärtnoten, där Viol och Iris Ackordet blir de dominerande. Syrenen känns väldigt lite även Geraniumen. Mitt slutliga intryck av när alla noter gått ihop, är en väldoftande pudrig parfym. Vilken tyvärr inte passar alla. Testa denna ett par gånger på huden helst handleden, innan du bestämmer dig.
Saga | 2019-03-26
Fick denna som prov när jag handlade hos Kicks. Blev förvånad och kär! Den är svår att beskriva men den är ren samtidigt som den är mjuk och pudrig och mogen.

Mer Information

Det nya kapitlet i berättelsen om signaturdoften Gucci Guilty definierar begreppet frisinnade njutningsmänniskor. En modern form av självuttryck och djärvhet framträder klart och tydligt i det nya kraftfulla ställningstagandet #ForeverGuilty.
Gucci Guilty Pour Femme är skapad för kvinnor som känner sig fullständigt fria. Det är en fyllig och elegant orientalisk blomdoft med citrusnoter av mandora i kombination med syren och två olika patchoulioljor.
Toppnoter: Mandora, bergamott och rosépeppar
Hjärtnoter: Syrén, ros, geraniumolja och viol
Basnoter: Patchouli coeur, mikrodestillerad patchouliolja och amber blend
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22