Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Magic Concealer 2 Medium
Magic Concealer 2 Medium

Magic Concealer 2 Medium

Helena Rubinstein

Suddar bort mörka ringar, döljer, korrigerar och lindrar.
330 kr
2 Medium

Tillfälligt slut

Recensioner

Linnéa | 2017-08-29
Efter att ha läst samtliga recensioner var jag helt övertygad om att jag hittat min nya go-to-concealer men tyvärr kunde den inte sudda ut mina blå ringar under ögonen som jag hoppats. Efter ett antal försök, som kombinerades med setting powder, gav jag upp och tvingades inse att den inte passade mig. Det blåa sken igenom och den lade sig i samtliga fina linjer under ögonen. Konsistensen på produkten är ganska rinnig men samtidigt dryg. Täckningen skulle jag klassa som lätt till medel. En bra concealer i sin helhet men inte passande för oss med mycket blått under ögonen!
M | 2017-08-28
VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA CONCEALER! Jag har testat aaaaallt mellan himmel och jord, från det dyraste till det billigaste! Denna slår alla andra concealers med hästlängder! Otroligt fulltäckande, men samtidigt väldigt lätt och lägger sig inte det minsta i några fina linjer, tvärtom så slätar den ut!! Sitter som berget och är super dryg! Både jag som är 25 och min mamma som är 50 älskar den lika mycket, den funkar lika bra för yngre som för äldre! Jag älskar att den inte lägger sig i linjerna under ögonen och att den täcker så mycket utan att kännas kakig!! Super produkt som alla behöver!!! KÖP DEN!
Fanny | 2017-08-07
Jag har testat såå många concealers, men jag kommer alltid tillbaka till den här. Den är tunn och lätt i konsistensen, men täcker fantastiskt bra. Inte totaltäckande, som t.ex. Tarte shape tape, men den maskerar mörka ringar hur bra som helst. Plus att den är extremt dryg. Hade dock velat ha den i ännu en ljusare nyans, eftersom Light är på gränsen till för mörk för mig under vintern.

Mer Information

Suddar bort mörka ringar, döljer, korrigerar och lindrar.
• Suddar ut mörka ringar under ögonen
• Optiskt utjämnande och perfekt täckningsförmåga
• Huden blir klar och enhetlig
• Lugnande ämnen motverkar påsar under ögonen
• Passar alla hudtyper
Micro-particles of pearls and Camomile.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22