Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Clear Improvement Active Charcoal Mask 75ml
ONLY AT KICKS
Kampanj 20%

Clear Improvement Active Charcoal Mask 75ml

Origins

När miljömässiga gifter och smuts tränger in i huden försätts det naturliga filtreringssystemet ur balans, porerna täpps till och huden blir grå och trist.
188 kr
235 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Martina | 2019-05-13
En av de absolut bästa maskerna jag testat, har letat och letat efter en produkt där man faktiskt märker skillnad både i längden men även precis efter. Har testat mig fram och använt både dyra och billigare märken men alltid kommit tillbaka till just Origins. Kan även starkt rekommendera deras drink up intensive mask och gin zing mask, finns en anledning till att de nästan alltid är slutsålda kan man ju säga!
Mia | 2019-05-12
En av få produkter där det faktiskt händer något ! :)
Eli | 2019-04-10
Porerna såg mindre ut direkt efter användning men tycker inte att den effekten håller särskilt länge. Dessutom har jag märkt att dagen efter har jag fått många små whiteheads, det är som om porerna har utvecklats till små finnar. Personligen vill jag inte att en mask ska "rensa" huden på detta sätt.

Mer Information

När miljömässiga gifter och smuts tränger in i huden försätts det naturliga filtreringssystemet ur balans, porerna täpps till och huden blir grå och trist. Naturens fantastiska hjälpmedel arbetar från grunden och röjer vägen så att huden återigen kan göra sitt bästa. Fungerar som magnet på tilltäppta porer, absorberar miljömässiga gifter och löser upp orenheter. Användning: En gång i veckan eller efter behov. Öppna porerna med en varm handduk och applicera sedan masken. Låt den torka och skölj sedan noggrant. Se hur din hud får en helt ny klarhet. Den kan andas igen. Passar alla hudtyper.
1. En gång i veckan, öppna upp porerna med varmt vatten. 2. Applicera ansiktsmasken och låt den torka. 3. Skölj noggrant.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22