Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Cellular Performance Emulsion II Moist 100 ml

Cellular Performance Emulsion II Moist 100 ml

Sensai

Emulsion Moist reglerar hudens balans. Ger en fördjupad och skonsam näring till huden genom att linda in den i en fuktgivande slöja. Bibehåller en ungdomlig vitalitet i huden.
1 025 kr

Recensioner

Nesrin | 2018-03-08
Älskar den här produkten! Var först tveksam till att köpa den då den är dyr, men efter att ha testat ett antal produkter som inte gav effekten jag önskade köpte jag denna. Den är väldigt lätt och dryg. På ett par dagar tog den bort de torra fläckarna jag hade. Den ger enorm fukt och huden ser mycket piggare och fräschare ut. Vilket resulterar i att mitt smink ser mycket bättre ut än innan. Dock så suger huden åt sig emulsionen väldigt fort så det gäller att kräma in rätt fort.
Anna | 2018-02-22
Jag älskar denna! Den är otroligt dryg och känns lätt och fräsch på huden. Imponerad hur återfuktande den är, trots den tunna konsistensen. Snygg förpackning i glas med pump vilket gör det hygieniskt och samtidigt lätt att ta rätt mängd. Doften är mild och passar min känsliga hud perfekt.
PS | 2017-03-09
Dryg produkt som är värd varenda krona. Återfuktar utan att någonsin kännas kladdig och tung.

Mer Information

Emulsion Moist reglerar hudens balans. Ger en fördjupad och skonsam näring till huden genom att linda in den i en fuktgivande slöja. Bibehåller en ungdomlig vitalitet i huden.
Egenskaper:
- Fyllig balanserande emulsion.
- Bibehåller ungdomlig vitalitet.
- Omsluter huden i en mjuk, fuktgivande slöja.
- För normal till torr hy.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22