Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Creme De La Mer 30 ml
Kampanj 20%

Creme De La Mer 30 ml

La Mer

En ultrarik kräm som vid första beröring förvandlar huden och lindrar en känslig hud. Den hjälper till att mjuka upp även den allra torraste huden och ger den ett nytt, fräscht utseende.
1 200 kr1 500 kr

Recensioner

Kwan | 2018-05-14
Älskar den här ! Ser resultat efter några gånga använda, värd för penga och slippa ha massa kräm. ❤️❤️❤️
Jenny | 2018-04-08
Underbar! Synligt färre rynkor och huden är jämt fuktig hela dagen. Älskar den!
rijeena | 2018-03-11
Den allra bästa krämen jag använt. Härligt känsla från att du bara öppnar burken. Lyxig känsla visar sig från att du bara börjar lägga den. Man märker efter bara få gånger användningar skillnad på huden. Den utjämnar huden, ger sammetslen härlig känsla, bevara naturlig fukt nivå i huden, huden syns underbart ut också syns det i hudens kvalitet genom att huden har kraftigt motstånd till omständigheterna utifrån. Förtjänar självklart att rekommenderas!

Mer Information

En ultrarik kräm som vid första beröring förvandlar huden och lindrar en känslig hud. Den hjälper till att mjuka upp även den allra torraste huden och ger den ett nytt, fräscht utseende. Oavsett vilket tillstånd huden är i kommer den att ha nytta av denna näringsrika behandling. Än idag fylls varje burk för hand.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22