Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
BOSS Ma Vie EdP 50 ml
BOSS Ma Vie EdP 50 ml
BOSS Ma Vie EdP 50 ml
BOSS Ma Vie EdP 50 ml
Gåva på köpet! Läs mer

BOSS Ma Vie EdP 50 ml

Hugo Boss

Boss Ma Vie är en unik parfym och sammansättningen av ingredienser är frisk, lyxig och berikande som uppmanar till att ta sig tid att verkligen värdesätta och njuta av varje ögonblick.
745 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover i varje order Gratis varuprover i varje order

Recensioner

Veronica | 2018-10-30
Ingen favorit, står långt in i skåpet och används sällan. Luktar väl ok men för tantig för min smak
Madeleine | 2018-02-26
Jag har svårt att hitta en doft jag tycker om. Men denna föll jag för direkt! Den sitter länge och jag får så många komplimanger att jag doftar gott
Daro | 2018-02-22
Wow bästa parfymen. Har fått massa komplimanger för att jag luktar så gott.

Mer Information

Boss Ma Vie är en unik parfym och sammansättningen av ingredienser är frisk, lyxig och berikande som uppmanar till att ta sig tid att verkligen värdesätta och njuta av varje ögonblick. Toppnoterna med ett ackord av kaktusblommor ger uttryck för den okuvliga ökenväxtens upplivande gröna friskhet, som ger doften ett unikt och modernt inslag. Lidelsefull rosa fresia och kronblad av jasmin är sammanförda med subtila rosenknoppar för att skapa en naturlig blommighet. Rosenknoppar uppfattas ofta som ömtåliga och känsliga, och de innesluter den koncentrerade styrkan hos den obefläckade rosens tätt sammanhållna kärna, som ger en elegant känsla av starkt kvinnlig mjukhet.
Volym:50 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22