Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Invisibobble Bronze Me Pretty

Invisibobble Bronze Me Pretty

Invisibobble

invisibobble hårsnoddar är slitstarka och hygeniska kabelhårsnoddar. invisibobble skadar inte ditt hår eftersom trycket delas ut jämt i håret då hårsnodden sitter fast.
59 kr
Bronze Me Pretty
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover i varje order Gratis varuprover i varje order

Recensioner

Biljana | 2018-03-07
Trasslar inte in sig i håret. Bra om man blir lätt öm. Nackdelen är att den väl töjer ut sig måste man slänga den
Jessika | 2018-03-01
Älskar dessa, de är mina favorithårsnoddar. Perfekt för oss som lätt blir ömma i håret när vi använder andra vanliga hårsnoddar. De trasslar inte heller in sig i håret eller lämnar något fult avtryck i det som andra vanliga hårsnoddar gör. Perfekt perfekt produkt
Julia A | 2017-03-03
Har inte använt en "vanlig" tofs en enda gång sen jag köpte mina första invisibobble. Passar perfekt för mitt tjocka, lockiga hår som märkbart blev slitet av vanliga tofsar. De töjs ut efter ett tag, men när det händer så drar jag bara åt ett extra varv, så får jag ut ett bra tags användning till.

Mer Information

invisibobble hårsnoddar är slitstarka och hygeniska kabelhårsnoddar. invisibobble skadar inte ditt hår eftersom trycket delas ut jämt i håret då hårsnodden sitter fast. Passar alla hårtyper.
invisibobble ORIGINAL passar alla hårtyper och används som ett vanligt hårband.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22