Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Invisibobble Bronze Me Pretty

Invisibobble Bronze Me Pretty

Invisibobble

Invisibobble är känd för att vara öm för håret. När invisibobble är invirad i håret, delas trycket ut jämnt, så att det riktas inte endast mot de yttersta våningen av håret.
59 kr
Bronze Me Pretty

Mer Information

Invisibobble är känd för att vara öm för håret. När invisibobble är invirad i håret, delas trycket ut jämnt, så att det riktas inte endast mot de yttersta våningen av håret. På detta sätt är trycket, som riktar sig mot endast ett hårstrå, betydligt mindre än vad vanliga hårband orsakar och samtidigt undviks betydliga avtryck av hårbandet i håret. Det bildade trycket möjliggör att håret fästs kraftigt utan att vara för spänd och ger samtidigt mer utrymme för enskilda hårstrån än ett vanligt hårband. De innehåller inga metaller eller anknytningspunkter, som andra hårband gör och varav sliter på håret. invisibobblen är jämna i överlag och dom trasslar sig inte i håret och sliter inte hårytan. Passar alla hårtyper.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22