Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Colorful Eyeliner 12 Dark Brown
Colorful Eyeliner 12 Dark Brown

Colorful Eyeliner 12 Dark Brown

Isadora

Flytande eyeliner med kontursäker applikator för ett perfekt resultat – Snabbtorkande – Rikt pigmenterad – Vattenresistent – Flexibel, spetsig filtapplikator fö...
119 kr
12 Dark Brown

Recensioner

Sara | 2017-07-21
bästa eyeliner jag har provat!
Rebecca | 2017-02-22
Denna eyelinern har alltid varit min favorit! Sitter bra, lätt att använda och lätt att tvätta bort. Använder den dagligen och den är mycket bättre än alla andra eyeliners och kajaler jag testat. Rekommenderar!
Karin Rosén | 2017-02-22
Jag använder eyeliner varje dag och gärna med vingar. Mitt problem. Har alltid varit att det smetat ut sig och inte sitter som det ska då ögonen rinner. Den vattenfasta varianten av denna är den av ALLA eyeliners jag testat den som sitter absolut bäst! Och till ett bra precis. Det enda som gör att den inte får fem stjärnor är att applikatorn inte får fem av fem. Den är inte dålig men det finns bättre.

Mer Information

Flytande eyeliner med kontursäker applikator för ett perfekt resultat – Snabbtorkande – Rikt pigmenterad – Vattenresistent – Flexibel, spetsig filtapplikator för exakt eller kraftig linje – Kan även rekommenderas för känsliga ögon och kontaktlins-användare
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa eyelinern.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22