Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Colorful Eyeliner 12 Dark Brown
Colorful Eyeliner 12 Dark Brown
Colorful Eyeliner 12 Dark Brown
Colorful Eyeliner 12 Dark Brown
Colorful Eyeliner 12 Dark Brown
Kampanj 20%

Colorful Eyeliner 12 Dark Brown

Isadora

Flytande eyeliner med kontursäker applikator för ett perfekt resultat – Snabbtorkande – Rikt pigmenterad – Vattenresistent.
103,20 kr129 kr
12 Dark Brown

Recensioner

Nesrin | 2018-05-02
En favorit jag alltid återkommer till. Älskar denna. Lätt att applicera och rätta till om det blir fel. Håller hela dagen så länge du inte utsätter ögonen för vatten
Vilma | 2018-03-16
Finns ingen bättre eyeliner än denna. Använder den varje dag. Super dryg, Super pigmenterad och räcker hela dagen. Använder en annan pensel för att applicera då den är lite för bred för min smak. Värd varenda krona!!!
Ulrika | 2018-03-08
Aldrig hittat en bättre eyeliner än den här, har använt den i flera år. Smular inte, sitter hela dagen och enkel att arbeta med. Mot slutet kan man behöva doppa med en separat pensel än den som följer med, då jag upplever att det kan bli svårt att måla med den medföljande när produkten börjar ta slut.

Mer Information

Flytande eyeliner med kontursäker applikator för ett perfekt resultat – Snabbtorkande – Rikt pigmenterad – Vattenresistent. – Flexibel, spetsig filtapplikator för exakt eller kraftig linje – Kan även rekommenderas för känsliga ögon och kontaktlins-användare
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa eyelinern.
Volym:4 ml
Färg:Brun
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22