Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Colormatic Eye Pen 22 Dark Brown

Colormatic Eye Pen 22 Dark Brown

Isadora

En vattenfast konturpenna som kan användas både till tonade konturer och till exakta konturer. Den är lätt att använda och ger ett perfekt resultat.
79 kr
22 Dark Brown

Recensioner

Sara | 2016-06-09
Den bästa ögonpennan jag haft (och då har jag dammsugit marknaden under många år)! Jag använder den som eyeliner på yttre delen av övre ögonlocket. Den är superlätt att applicera och den sitter under hela dagen på kontoret framför datorn (där skärmen har en tendens att "dra bort" make-upen annars). Jag köper på mig ett lager med jämna mellanrum för den är alltid slut i färgen "Dark Brown" i affärerna. Ett hett tips är att inte skruva upp innehållet för mycket får då är det lätt att det går av en bit och pennan tar slut snabbt. Rekommenderas!
inka | 2016-03-06
Funkar dåligt för mina ögon, trillar ner under ögonen, och då svår att få bort. Klistrig konsistens.
Jeanette B | 2016-03-03
En solklar favorit i badrumsskåpet för mig som applicerar den på vattenlinjen varje dag. Köpte den för ett år sedan och sedan dess har jag varit fast. Den mjuka spetsen (går inte sönder) gör det simpelt att applicera och den håller hela dagen. Dessutom slipper man att vässa pennan och behöver endast snurra vilket underlättar på morgonen när man har bråttom. Den här ögonpennan håller väldigt länge och för mig personligen håller den i en månad upp till en och en halv. Mycket prisvärd för en sådan bra ögonpenna och jag köper den gång på gång!

Mer Information

En vattenfast konturpenna som kan användas både till tonade konturer och till exakta konturer. Den är lätt att använda och ger ett perfekt resultat. Ingen vässare behövs, den perfekta spetsen får du genom att vrida ut spetsen och gnida den mot ett mjukt papper.
Oparfymerat. Kliniskt testat.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22