Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

20% på bryn- och ögonmakeup. Gäller utvalda varumärken vid köp av minst två produkter.

Pencil Sharpener Slim

Pencil Sharpener Slim

Isadora

Den dubbelsidiga vässaren ger pennan rätt form och längd. Underlätta vässningen genom att kyla ned pennorna innan vässaren används.
45 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Jenny | 2019-04-17
Rekommendera verkligen denna vässaren. Men däremot ser jag i beskrivningen att det ska medfölja en rengöring sticka, men jag har inte fått nån sådan!
Lena Hansson | 2015-06-04
Rekommenderar denna produkt då pennan är mjuk och följsam. Lätt att applicera & att ”sudda ut” för ett naturligt resultat

Mer Information

Den dubbelsidiga vässaren ger pennan rätt form och längd. Underlätta vässningen genom att kyla ned pennorna innan vässaren används. Den medföljande rengöringsstickan gör det enkelt att rensa vässaren.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22