Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Bli medlem och få KICKS-BACK på allt du handlar till och med 23 december! 

Brow Power™  Universal Brow Pencil Universal Taupe
Brow Power™  Universal Brow Pencil Universal Taupe
Brow Power™  Universal Brow Pencil Universal Taupe
Brow Power™  Universal Brow Pencil Universal Taupe
Brow Power™  Universal Brow Pencil Universal Taupe
ONLY AT KICKS

Brow Power™ Universal Brow Pencil Universal Taupe

IT Cosmetics

Brow Power är utvecklad i samarbete med plastikkirurger med för att ge dig naturligt vackra och fylliga bryn som håller.
255 kr

Recensioner

kakan | 2018-12-06
En sueprbra brynpenna som verkligen passar alla, även oss med tunna bryn eller inga strån alls! Håller HELA dagen!
Denise | 2018-11-13
Var rädd för att denna produkt skulle vara fel i färgen! Men så fel jag hade, den blir jättefin i färgen och anpassar sig verkligen i nyansen. Jag prövade den i nyfikenhet på handen och den gav mer än sju olika färger beroende på hur hårt jag tryckte. Älskar även borsten som medföljer på andra sidan.

Mer Information

Brow Power är utvecklad i samarbete med plastikkirurger med för att ge dig naturligt vackra och fylliga bryn som håller. Pennan har en oval spets som fungerar på både smala och kraftiga bryn, och lägger sig fint i glesa områden för en jämn och fyllig look. Brow Power innehåller biotin, lecitin, sågpalmetto, nässlor, grönt te, antioxidanter, druvkärnor, A-, C- och E-vitamin plus vitamin B5 och vår Brow Power Technology. Den universella nyansen anpassar sig till alla hårfärger, beroende på hur hårt du trycker vid applicering.
För varje Brow Power Universal Taupe som IT Comsetics säljer donerar vi en till Organisationen Look Good Feel Better som hjälper kvinnor som drabbats av cancer att hitta tillbaka till sig själva med hjälp av make-up.
Brow Powers universella och förvandlande nyans anpassar sig efter just din brynfärg. Applicera med mjuka drag om du har ljusa bryn. Pressa hårdare om du önskar mörkare resultat. Avsluta med att borsta igenom brynen med den spolformade borsten för en naturlig, polerad look.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22