Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Overnight Self Tan Wipe Medium/Dark

Overnight Self Tan Wipe Medium/Dark

KICKS Beauty

Snabbtorkande brun-utan-sol servett som utvecklar en jämn och naturlig solkysst hudton under en god natts sömn. Appliceras på ren hud på kvällen och full effekt syns efter 8 timmar.
29 kr

Recensioner

Mikaela | 2018-06-28
Nej köp inte! Blev väldigt ojämt resultat trots peeling och återfuktning. Nu ser jag helt fläckig ut på benen där jag använde den.
Emily | 2018-04-23
Jättebra bus produkt om man vill pröva på denna serien! Resultatet blir jämt och fint förutsatt att man peelat och återfuktat huden innan. Snabb och enkel, jag är nöjd!
Louise | 2018-04-20
Förmodligen den sämsta bus-produkten jag någonsin testat. Resultatet blev otroligt ojämnt, både varierande på olika delar av kroppen och fläckigt. Tur att man kan täcka sig, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Köp inte!

Mer Information

Snabbtorkande brun-utan-sol servett som utvecklar en jämn och naturlig solkysst hudton under en god natts sömn. Appliceras på ren hud på kvällen och full effekt syns efter 8 timmar. Den innovativa formuleringen innehåller en speciellt utvecklad parfym och är berikad med hudstärkande ingredienser, hyaluronsyra och algextrakt. Färgar inte textiler.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22