Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Self Tan Applicator Body

Self Tan Applicator Body

KICKS Beauty

Ett revolutionerande verktyg när det gäller applicering av brun-utan-sol-produkter.
199 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover i varje order Gratis varuprover i varje order

Recensioner

Elin | 2018-05-22
Funkar dåligt, tyvärr.
Louise | 2018-05-06
Jag tycker denna borste är är perfekt att jämna ut färgen kring områden där det lätt kan bli ränder som vid nyckelben, händer, fötter, armbågar och knän. Använder först handske för att fördela moussen, sedan borsten.
Sofia | 2018-05-06
Man blir verkligen HUUUUR randig och fläckig som helst med denna, trots att man stod och svepte i en halvtimme. Handtaget är jättesvårt att greppa om och man täcker på tok för litet område med varje svep.

Mer Information

Ett revolutionerande verktyg när det gäller applicering av brun-utan-sol-produkter. Denna applikator är utformad för att göra en exakt och perfekt applicering av brun-utan-sol-produkter lättare och behagligare än någonsin. Borsten har ett bekvämt och ergonomiskt handtag för större flexibilitet och den stora mängden syntetiska fiberborst ger dig det där jämna och fina resultatet utan fula ränder varje gång. Den är idealisk när du vill behandla de där svåråtkomliga områdena runt fötter, armbågar och knän. Huvudsakligen för brun-utan-sol-produkter för kroppen. Tillverkad av syntetiskt hår.