Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Baked Blusher Fashionista
Baked Blusher Fashionista

Baked Blusher Fashionista

KICKS Beauty

Bakad Blusher som består av mineraler i en puderformula som ger hyn färg och lyster. Silkeslent puder som ger en återfuktad finish som naturligt framhäver kindbenen.
149 kr
Fashionista

Recensioner

Elillan | 2017-10-21
Helt fantastisk! Väldigt dryg, har haft min i 3 år varje dag och det syns knappt i burken. Mycket för pengarna. Väldigt fin färg, har den rosa, och sitter fast hela dagen. Har aldrig haft ett bättre rouge! Någonsin.
Helena Carlsson Karlsson | 2017-09-27
Köpte fahsionista och den var verkligen jättefin! Tyckte den var väldigt skimmrig när jag swatchade den men blev superfin på!
Anna Madelené Pettersson | 2017-08-09
Köpte Fashionista - så fin färg och man får en vacker lyster av den. Håller hela dagen. Bästa rougen jag har köpt och då brukar jag inte köpa "budget"

Mer Information

Bakad Blusher som består av mineraler i en puderformula som ger hyn färg och lyster. Silkeslent puder som ger en återfuktad finish som naturligt framhäver kindbenen. Det går enkelt att bygga på färgen som ger ett jämnt och fint resultat som sitter länge.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa rougen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22