Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Lip Liner 09 Perfect Nude

Lip Liner 09 Perfect Nude

KICKS Beauty

Mjuk lipliner som är enkel att applicera. Flyter inte ut, innerhåller mycket pigment och är vattenfast. Håller i upp till 8 timmar.
89 kr
09 Perfect Nude

Recensioner

Jennifer | 2017-09-29
Grymma lip liners som inte torkar ut läpparna tack vare den mjuka formuleringen! Använder dem gärna på egenhand då de har bra pigmentering men annars tillsammans med tillhörande liquid lipstick! Kombinationen av Your lips But better med Cream dream är min go to!
Erica | 2017-09-19
Köpte Cream dream färgen och jag älskar den. Går lätt på läpparna och är superpigmenterad. Kör utan något annat på o håller superbra helt själv.
Giselle Santander | 2017-09-17
Superkrämig och pigmenterad läppenna. Behaglig och glider på lätt.

Mer Information

Mjuk lipliner som är enkel att applicera. Flyter inte ut, innerhåller mycket pigment och är vattenfast. Håller i upp till 8 timmar. Mekanisk penna som innehåller en inbyggd vässare för att man hela tiden ska ha en spets på pennan.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22