Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Blending Sponge Pink
Kampanj 25%

Blending Sponge Pink

KICKS Beauty

Svamp tillverkad av latexfritt material som för bästa resultat används lätt fuktat. Passar alla typer av formuleringar; vätska, kräm, puder, lösa eller fasta.
59,25 kr79 kr

Recensioner

Beatrice | 2018-07-14
Toppenbra och billig!
Elin | 2018-03-10
Hade sparat så mycket pengar m jag upptäckt denna tidigare. Den är SÅ bra. Lätt att tro att billigare svampar ska vara hårda. Denna är så mjuk och lätt att arbeta med!
Sara | 2018-03-09
Har inte testat så många olika sorter av beauty blenders men gillar den här väldigt mycket. Ger ett jämnt och fint resultat och är lagom mjuk och har bra form.

Mer Information

Svamp tillverkad av latexfritt material som för bästa resultat används lätt fuktat. Passar alla typer av formuleringar; vätska, kräm, puder, lösa eller fasta. Produkter appliceras bäst genom små studsande rörelser. Lång hållbarhet, tvättas med tvål och ljummet vatten.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa sminkredskapet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22