Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MEMBERS ONLY: 15% på allt på kicks.se! Ange koden KICKS15
Kom ihåg att logga in! (gäller ord. priser, ej Byredo.)

Make Up Sponge 8-pack
Kampanj 25%

Make Up Sponge 8-pack

KICKS Beauty

Flerpack engångsbitar. Tillverkat av latexbaserat material som är mjukt och följsamt. Kilformade bitar för enkel applicering i alla delar av ansiktet.
29,25 kr39 kr

Recensioner

Mona | 2018-02-21
Dessa använder jag framförallt för att sätta min concealer och jag tycker dessa är väldigt bra! Inte för mjuka och inte för hårda. Tycker de har bra kvalité för att vara så bra pris. Tycker inte den tar upp så mycket produkt heller! Vissa har en tendens att göra det men inte dessa.
Felice Spångberg | 2017-02-16
Ger en fin finish på huden efter man har använt denna, den fördelar produkt fint på hyn och suger inte åt sig alltför mycket produkt.
Snövit | 2016-03-09
Blöter dem innan applicering, resultatet blir jättesnyggt. De är lite mjuka, men det är ett plus när man väl blir van vid att använda dem.

Mer Information

Flerpack engångsbitar. Tillverkat av latexbaserat material som är mjukt och följsamt. Kilformade bitar för enkel applicering i alla delar av ansiktet. Den slätare ytan används med fördel till utjämning och ytorna med mer struktur för allmän applicering.
50 % NR (Natural Rubber), 50 % SBR (Styrene-Butadiene Rubber)
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22