Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Professional Foundation Brush
Professional Foundation Brush

Professional Foundation Brush

KICKS Beauty

Med denna foundationpensel skapar du en felfri och jämn hy utan kanter och linjer.
129 kr

Recensioner

Linn | 2017-09-23
Jag har testat en hel del olika borstar och svampar från diverse märken. Den här borsten lider av samma problem som de jag testat tidigare, nämligen att den suger åt sig mycket produkt. Precisionen blir sämre och märkena efter borsten tydligare. Men i mitt fall fanns det en enkel lösning. Första gången jag köpte denna borste slarvade jag nämligen med rengöringen, men vid mitt andra köp började jag med en regelbunden rengöringsrutin av borsten och sedan dess har den fungerat alldeles utmärkt att applicera foundation med. Jag personligen rengör med mild tvål och ljummet vatten, sedan avslutar jag med KICKS spray för make up borstar.
Sara | 2017-04-23
Jag tyckte inte alls denna borste var bra, blev tydliga märken efter borstarna. Borsten var alldeles för hård. För mig passar det bättre med en större borste som är mjukare
Linn | 2017-03-22
Enkel och hållbar efter x antal år. Rengöring kan göras med diskmedel om så önskas och liten till storleken gör den enkel att transportera i väskan.

Mer Information

Med denna foundationpensel skapar du en felfri och jämn hy utan kanter och linjer. Professional Foundation Brush är gjord av syntetiskt hår som har en mindre absorptionsförmåga och är därför optimal för applicering av foundation.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22