Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Makeup Brush Holder

Makeup Brush Holder

KICKS Beauty

En perfekt makeupapplicering börjar med rena och fräscha sminkborstar. Denna hållare för sminkborstar är perfekt när du vill torka borstarna efter användning.
129 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Makeup
p90176232
v90176233
KICKS Beauty
SEK
129

Recensioner

Ronja | 2019-04-14
Älskar de, de luktar lite i början men som en doftkänslig person luktar det knappt. Försvinner helt efter någon dag. Gjort allt mycket bättre och lättare.
Constance | 2019-01-09
Väldigt stark kemisk lukt från plasten. Vinglig och har inget "lås" för benen så de inte lossnar hela tiden. Fanns ingen bruksanvisning,
Rebecka | 2019-01-07
Praktisk men kan nog inte användas iaf eftersom den stinker något fruktansvärt (luktar som starkt lösningsmedel, typ lösnagellim upphöjt till 10) och detta inte försvinner när jag diskar den. Får ont i huvudet av lukten och det skulle inte förvåna mig om det är något cancerogent ämne som luktar. Har jag fått ett måndags-ex eller känner någon igen detta??

Mer Information

En perfekt makeupapplicering börjar med rena och fräscha sminkborstar. Denna hållare för sminkborstar är perfekt när du vill torka borstarna efter användning. Borstarna torkar betydligt fortare när de får hänga upp och ner. Du kan även presentera borstarna dekorativt genom att ställa dem upprätt. Hållaren har ett flera hål i olika storlekar för att passa alla typer av borstar och penslar och den är lätt att montera ihop och isär. Montera hållaren genom att skjuta ihop ställen och klicka fast dem på underdelen.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22