Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Hair Scissors Gold
Hair Scissors Gold

Hair Scissors Gold

KICKS Beauty

Frisörsax av hög kvalitet, perfekt för att klippa eller trimma hår. De greppvänliga handtagen är designade för optimal kontroll och balans.
189 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Hair Scissors Gold
p90423900
v90423901
KICKS Beauty
SEK
189

Recensioner

Ida | 2019-08-24
Extremt bra sax för att vara så billig! Den är super vass och den funkar riktigt bra att klippa på torrt hår och blött (jag klipper oftast på torrt) Köp denna om ni vill ha en billig och bra sax!!
Felicia | 2019-04-13
Jag klipper mig alltid själv, och är absolut ingen frisör - långt ifrån. Denna sax är användarvänlig och vass. Enligt beskrivningen ska den användas på vått hår, vilket jag håller med om. Den funkar att klippa torrt hår med, men håret blir otroligt elektriskt. Absolut prisvärd och väldigt fin!

Mer Information

Frisörsax av hög kvalitet, perfekt för att klippa eller trimma hår. De greppvänliga handtagen är designade för optimal kontroll och balans. Skärens vassa egg gör det möjligt att uppnå professionella resultat även vid hårklippning hemma. Av rostfritt stål, kan slipas.   Använd så här: Vät håret och kamma igenom det för att avlägsna eventuella tovor. Toppa håret försiktigt eller klipp det till önskad längd. Se till att rengöra saxen i varmt vatten, torka bort överflödigt vatten med en mjuk trasa.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22