Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml
Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml
Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml
Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml
Kampanj 20%

Advanced Génifique Sensitive Serum 20 ml

Lancome

Advanced Génifique Sensitive är resultatet av ett ambitiöst mål: att utveckla en månadslång kur för känslig hud med kraftfulla ingredienser som lugnar och stärk...
568 kr
710 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Pia | 2019-05-14
Helt fantastiskt serum! Lugnar blossande och irriterad hud och har hjälpt min rosacea SÅ mycket. Samtidigt känns den "anti age" och det är sällan som produkter för känslig hy gör det. Känner att hyn stärks, men samtidigt blir mjuk, får lyster och blir jämns i tonen. Måste tillägga angående någon som gett låga poäng på att den inte hjälper hennes acnebenägna hy- den gör ju inte anspråk på att hjälpa just acne heller, så det är nog andra serum man får ta till då. Lite konstigt att recensera gällande saker en produkt inte säger sig göra.
Wilma | 2018-10-01
Är helt amazed av det här serumet. Har hela tiden trott att det ska ge mig utslag och eksem men tvärt om. Min eeksemiha hud älskar detta serumet. Jag känner mig återfuktad, min hud blir lugnad, rödgråten försvinner och LYSTERN, herregud lystern är underbar.
Felicia | 2018-09-16
Äntligen ett serum som ger effekt utan att irritera! Jag är en riktig torris som dessutom har problem med perioral dermatit som återkommer speciellt såhär när det är väderväxling. Men detta serum hjälper verkligen min hud att bli stärkt i förebyggande syfte och ge ett lugn direkt. Jag blir inte alls lika röd pga torrheten och jag känner mig inte lika reaktiv eller stram. Perfekt som kur nu innan hösten och vinterns kyla slår till! Vill man dessutom bibehålla effekten men känner att huden är i balans rekommenderar jag den klassiska genifique som också är ett probiotiskt serum samt fantastisk lyster!

Mer Information

Advanced Génifique Sensitive är resultatet av ett ambitiöst mål: att utveckla en månadslång kur för känslig hud med kraftfulla ingredienser som lugnar och stärker huden och ger en synlig förbättring.
Advanced Génifique Sensitive är en mycket potent och effektiv boost för huden tack vare en ampull med antioxidanter som aktiveras först när flaskan öppnas. Advanced Génifique Sensitive är ett dubbel koncentrerat serum som bygger på alla fördelarna med den ikoniska Advanced Génifique Youth Activator, med tillskott av ett nytt, lugnande probiotiskt extrakt och en blå ampull fylld med flera aktiva antioxidanter. Det är ett färskt högkoncentrat som utlöses och aktiveras med ett enkelt klick, blandas med flaskans innehåll av serum och ger en månads behandling med maximal effekt. När huden utsätts för påfrestande dagar får den effektiv hjälp genom lugnande vård så att dess naturliga, fräscha utstrålning återställs.
Volym:20 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22