Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Visionnaire Crescendo Bi-phased Exfoliator 30 ml
Kampanj 20%

Visionnaire Crescendo Bi-phased Exfoliator 30 ml

Lancome

Visionnaire Cresendo är en peeling kur som man låter verka under natten. En kur på 28 dagar som kommer att revolutionera din hy.
568 kr710 kr

Recensioner

Veronica | 2018-09-14
Den här är bara SÅ grym! Huden blir verkligen jämn, brukar alltid ha små ”knottror” i huden men denna tar verkligen bort allt så man blir babymjuk. Och sedan får man en fantastisk lyster, Crescendo är verkligen en storstädning för hyn, man får en andra chans ;)
Ida | 2018-05-29
Som nedan skrivit, MAGISK produkt! Jag märker skillnad på min hud redan med fas 1 dag 3 med ökad lyster, en naturlig glöd och jämnare hudstruktur! Mina småfinnar blir ett minne blott. En räddare i nöden inför/under tentan när det sista man fokuserar på är huden, efter en lång vinter eller helt enkelt när du känner dig trött och grå i huden. Otroligt dryg produkt då jag använt min cresendo tre kurer och fortfarande ha kvar produkt (se upp för utgångsdatum bara, så dryg är den..;) En sån där produkt/kur som alltid kommer hänga med i min hudvårdsrutin! :)
Nöjd kund | 2018-05-26
Unik och fungerande produkt. Jag trodde aldrig att min hud kunde vara i den balansen som den är idag efter att jag har gjort klart kuren. Torrhets fläckar BORTA små linjer BORTA Trött och glåmig hud BORTA men det som är kvar är det bästa av allt hud som visar mig tacksamhet genom att visa mera lyster mindre linjer och att nu kan mitt övriga hudvård göra sitt utan en massa döda hudceller i vägen. Så tacksam Lancom att ni har räddat min hy än en gång.

Mer Information

Visionnaire Cresendo är en peeling kur som man låter verka under natten. En kur på 28 dagar som kommer att revolutionera din hy. Behållaren har två ändar, där vardera sida motsvarar en del av kuren. Del 1 används i 14 dagar för att ge huden en lätt exfoliering. Del 2 används därefter i ytterligare 14 dagar och fokuserar på maximal förnyelse. Denna intensivt rengörande behandling kommer att göra att du upplever en positiv effekt på rynkor, fina linjer, din hudtextur samt pigmentfläckar. Tänk på att använda en dagcreme med SPF, t.ex. Visionnaire Day Creme SPF 20, när du använder Visionnaire Crescendo.
Volym:30 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22