Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Visionnaire Crescendo Bi-phased Exfoliator 30 ml

Visionnaire Crescendo Bi-phased Exfoliator 30 ml

Lancome

Visionnaire Cresendo är en peeling kur som man låter verka under natten. En kur på 28 dagar som kommer att revolutionera din hy.
710 kr

Recensioner

Cherie | 2018-04-19
Ja, vart ska jag börja? Den här mina vänner är bland det bästa jag använt, resultat? Mina linjer är betydligt mer utsuddads, vissa till och med borttrollade, porerna är mindre, hudens textur är slät som jag vet inte vad, men det bästa av allt, den LYSTER jag fick, herregud jag har aldrig haft så fin hy i mitt liv som efter denna goding. Oändligt glad att jag hittade denna och som jag förstått det så ska den räcka till 2 treatments. Boys an girls, ni får en hy som ser ut att du gjort lyxigaste Hollywood facial, KÖP KÖP KÖP! Men glöm för tusan inte solskydd på dagen och en rik/fet nattcreme när du använder denna.
Sofia | 2018-03-11
Grym produkt som verkligen gör skillnad! Mina fina torrhetslinjer är helt borta.
Sandra | 2018-03-09
Bästa produkten! Ger otrolig lyster, jämn hudton, mindre porer och klar hy.

Mer Information

Visionnaire Cresendo är en peeling kur som man låter verka under natten. En kur på 28 dagar som kommer att revolutionera din hy. Behållaren har två ändar, där vardera sida motsvarar en del av kuren. Del 1 används i 14 dagar för att ge huden en lätt exfoliering. Del 2 används därefter i ytterligare 14 dagar och fokuserar på maximal förnyelse. Denna intensivt rengörande behandling kommer att göra att du upplever en positiv effekt på rynkor, fina linjer, din hudtextur samt pigmentfläckar. Tänk på att använda en dagcreme med SPF, t.ex. Visionnaire Day Creme SPF 20, när du använder Visionnaire Crescendo.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22