Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel 30 ml
Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel 30 ml
Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel 30 ml
Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel 30 ml
Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel 30 ml
Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel 30 ml
Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel 30 ml

Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel 30 ml

Lancome

Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel är en 28-dagars peelingkur i två steg som används under natten och som består av två kompletterande flytande konsistenser.
710 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover i varje order Gratis varuprover i varje order

Recensioner

Veronica | 2018-09-14
Den här är bara SÅ grym! Huden blir verkligen jämn, brukar alltid ha små ”knottror” i huden men denna tar verkligen bort allt så man blir babymjuk. Och sedan får man en fantastisk lyster, Crescendo är verkligen en storstädning för hyn, man får en andra chans ;)
Ida | 2018-05-29
Som nedan skrivit, MAGISK produkt! Jag märker skillnad på min hud redan med fas 1 dag 3 med ökad lyster, en naturlig glöd och jämnare hudstruktur! Mina småfinnar blir ett minne blott. En räddare i nöden inför/under tentan när det sista man fokuserar på är huden, efter en lång vinter eller helt enkelt när du känner dig trött och grå i huden. Otroligt dryg produkt då jag använt min cresendo tre kurer och fortfarande ha kvar produkt (se upp för utgångsdatum bara, så dryg är den..;) En sån där produkt/kur som alltid kommer hänga med i min hudvårdsrutin! :)
Nöjd kund | 2018-05-26
Unik och fungerande produkt. Jag trodde aldrig att min hud kunde vara i den balansen som den är idag efter att jag har gjort klart kuren. Torrhets fläckar BORTA små linjer BORTA Trött och glåmig hud BORTA men det som är kvar är det bästa av allt hud som visar mig tacksamhet genom att visa mera lyster mindre linjer och att nu kan mitt övriga hudvård göra sitt utan en massa döda hudceller i vägen. Så tacksam Lancom att ni har räddat min hy än en gång.

Mer Information

Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel är en 28-dagars peelingkur i två steg som används under natten och som består av två kompletterande flytande konsistenser. Steg 1, som används de första 14 nätterna, är baserad på 5% AHA-syror och extrakt från quinoa. Steg 2, som används de efterföljande 14 nätterna, är utvecklad med 10% salicyl- och glykolsyra. Kombinationen av dessa två syror i Visionnaire Crescendo™ formeln reducerar linjer och rynkor, minskar synliga porer och jämnar ut färgskillnader.
Volym:30 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22