Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Hypnôse Doll Eyes Mascara 01 So Black
Hypnôse Doll Eyes Mascara 01 So Black
Hypnôse Doll Eyes Mascara 01 So Black
Gåva på köpet! Läs mer

Hypnôse Doll Eyes Mascara 01 So Black

Lancome

Tack vare mascarans fantastiska borste och den nya formeln, lever Hypnôse Doll Eyes upp till förväntningarna och ger ögonen en vacker och intensiv blick.
315 kr
01 So Black

Recensioner

Tove | 2018-10-05
Blev så besviken på denna mascara. För mig kladdar det, lyfter inte och klumpar ihop mina fransar. :( Kommer inte använda den något mer.
Marika | 2018-05-31
Den ultimata mascaran som jag alltid återkommer till. Borste man lätt kommer åt med och omöjlig att få klumpar med. Plus för att den är lätt att ta bort utan att för den skull smula. Älskar
Julia | 2018-05-15
Med denna goding får du de finaste fransarna i stan! En formula som ger även de minsta fransarna en fantastisk volym med en grym separation! Den sitter som berget, lätt att bygga upp, når varenda liten frans. Jag är förälskad i denna och jag har inte hittat någon som kan slå den. Vill Du ha riktigt flörtiga fransar ska du lägga vantarna på denna! I love it!!

Mer Information

Tack vare mascarans fantastiska borste och den nya formeln, lever Hypnôse Doll Eyes upp till förväntningarna och ger ögonen en vacker och intensiv blick. För en behaglig applicering är mascaran berikad med en "fiber shine"-formel som ger fransarna extra glans. Formeln innehåller både
mjukt och hårt vax, det ena bygger upp volymen och det andra skapar den perfekta böjen på fransarna. Slutligen ser "ultrastretch"-komplexet med
förlängande polymerer till att fransarna direkt får en känsla av lösögonfransar. Resultatet är imponerande!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22