Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu! 20% på alla dagkrämer. Gäller ej La Prairie och La Mer. Gäller på kicks.se och i butik t.om. 21/07. 

Hypnôse Volume-À-Porter Mascara 01 Black
Hypnôse Volume-À-Porter Mascara 01 Black
Hypnôse Volume-À-Porter Mascara 01 Black

Hypnôse Volume-À-Porter Mascara 01 Black

Lancome

För att framhäva dina ögon till det yttersta lanserar nu Lancôme den fjäderlätta och maximala volymmascaran Hypnôse Volume-à-porter som skapar den franska blicken, en blick att bli förhäxad av.
315 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Moa | 2019-06-05
Faktiskt den bästa mascaran jag provat. Den ger allt, håller superbra och är super enkel att ta bort med vanlig oliv/kokosolja. Den här ger supersnygga fransar till både den med naturligt svarta/långa fransar och för den med korta/bleka fransar!
Malin | 2019-05-29
Jag har testat säkert 200 olika mascaror genom åren och ingen slår Volume a porter! Jag är inne på mitt tjugonde exemplar vilket säger en hel del. Mina fransar är spikraka och pekar nedåt och tyngs lätt ned av mascara. Med den här blir de perfekt separerade, det går att ha ett lager för naturligare look och flera för mer maffigare fransar. Oavsett hur många lager klumpar de inte ihop. Den känns ganska torr och lätt på fransarna så den som vill ha en kletig variant får leta vidare. Den sitter på plats och kladdar inte under dagen. Separation, volym, hjälp att hålla en fin böj och bra hållbarhet - allt är perfekt!
Maja | 2019-05-13
Denna är fantastisk! Den separerar, ger längd och böjer fint. Har haft den i fem år nu och har testat någon ny ibland men blir alltid besviken, men inte på den här. Helt klart den bästa mascaran jag testat!

Mer Information

För att framhäva dina ögon till det yttersta lanserar nu Lancôme den fjäderlätta och maximala volymmascaran Hypnôse Volume-à-porter som skapar den franska blicken, en blick att bli förhäxad av.
I den metalick-lackerade förpackningen ligger den första gummiborsten skapad i Hypnôse familjen som tillsammans med en vårdande rosenoljeformula med mer latex och mindre vax skapar både kashmirmjuka fransar, maximal volym, precision och den separation vi alla letar efter. Volume á portér är lätt att applicera och ger en jämn och generös applikation.
Ny mascara från Lancôme. Se vilken effekt du kan uppnå med Hypnôse Volume-à-Porter mascara. Få volymen och kashmirlena ögonfransar med den specialutvecklade gummiborsten som perfekt separerar ögonfransarna.
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22