Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Monsieur Big Mascara

Monsieur Big Mascara

Lancome

Monsieur Big Mascara är en ny mascara från Lancôme som ger massor av volym vid första appliceringen och håller hela dagen.
275 kr
Monsieur Big Mascara

Recensioner

Birgitta | 2018-10-05
Mycket bra om man gillar långa fylliga fransar!
Katarina | 2018-09-23
Ogillar skarpt! Mascaran är omöjlig att applicera utan klumpar och den "klistrar" ihop fransarna. För att överhuvudtaget kunna använda måste jag efter applicering dela fransarna...men även då ser den mest bara klumpig ut!
Tess | 2018-09-23
Jag blev besviken, den här mascaran eller borsten klumpade bara ihop mina ögonfransar. Den går helt enkelt inte att använda överhuvudtaget om jag inte sitter och separerar de värsta klumparna av ögonfransar. Jag har inte varit med om något liknande innan. Den verkar bra om man inte får detta problemet.

Mer Information

Monsieur Big Mascara är en ny mascara från Lancôme som ger massor av volym vid första appliceringen och håller hela dagen. Den stora borsten omfamnar fransarna med en oemotståndlig mjukhet och mascarans krämiga textur glider enkelt på ögonfransarna. Inga touch-ups, inget flagnande och inget kladd!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22