Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Monsieur Big Mascara

Monsieur Big Mascara

Lancome

Monsieur Big Mascara är en ny mascara från Lancôme som ger massor av volym vid första appliceringen och håller hela dagen.
275 kr

Recensioner

Evelina Astrid Lundgren | 2017-06-05
Ger mycket volym och lätt att applicera. Det räcker med endast ett drag ur hylsan för applicering av mascara på båda mina ögon! Väldigt dryg! Minus för att den klumpar i början och att jag blir lite svart under ögonen när det är vamt ute.
Gunilla Stenberg | 2017-06-05
Jag är jättebesviken på den här mascaran å den är ju ganska dyr, fransarna bara klibbar ihop sig och svår att tvätta bort, köper den aldrig mer.
Anna Jennifer Fredriksson | 2017-06-02
Besviken på denna mascara. Den ger bra volym men den kladdar och efter en dag på jobbet är jag svart under ögonen.. inte så snyggt :/ mascaran är även väldigt svår att tvätta bort. Köper inte igen!

Mer Information

Monsieur Big Mascara är en ny mascara från Lancôme som ger massor av volym vid första appliceringen och håller hela dagen. Den stora borsten omfamnar fransarna med en oemotståndlig mjukhet och mascarans krämiga textur glider enkelt på ögonfransarna. Inga touch-ups, inget flagnande och inget kladd!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22