Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FRI FRAKT! Bli medlem och få KICKS-BACK på allt du handlar till och med 23 december! 

Loose Setting Powder Translucent

Loose Setting Powder Translucent

Laura Mercier

Laura Merciers bästsäljare, Translucent Loose Setting Powder, är ett lyxigt löst puder som känns silkigt och lätt på huden.
405 kr
Translucent

Recensioner

Chris | 2018-10-15
Oslagbart bra! Doftfri. Hög kvalité som håller länge på huden, även på mer oljiga områden. Har själv kombinerad hud och brukar bara behöva bättra på snabbt i T-zonen vid något tillfälle under dagen. Den funkar utmärkt på både torrare och fetare partier. Blir inte kakig. Mycket flexibel och jag använder den såväl som setting på utvalda områden med blender som avslutande puder med borste. Finishen med borste blir naturligt men beroende på hur man arbetar med pudret går det att få till ett mattare resultat. Verklig "soft-focus"-effekt som klarar av att helt dölja mindre porer och minska andra ojämnheter. Perfekt för att förhindra att annan makeup lägger sig i linjer kring ögonen. Burken tycks heller aldrig ta slut. Använder den dagligen och minns inte ens när jag köpte den senast men innehållet tycks aldrig minska. Så värd varenda krona.
Nesrin | 2018-09-25
Bra puder som inte sätter sig på torra partier, mattar ner huden utan att se torrt och livlöst ut. Även dryg.
Sandra | 2018-08-10
Håller sminket på plats och ger en smickrande finish. Jag gillar inte "full cover" looken och upplever att den transparenta ger en naturlig och matt finish. Väldigt nöjd.

Mer Information

Laura Merciers bästsäljare, Translucent Loose Setting Powder, är ett lyxigt löst puder som känns silkigt och lätt på huden. Finns i två färger för att passa alla hudtoner
Det fixerar din make up med en modern matt finish och en “soft focus”-effekt som minskar intrycket av fina linjer och ojämnheter.
Translucent: Perfekt för Ljusa till Medium hudtoner
Translucent Medium Deep: Perfekt for Medium till de Djupaste hudtonerna.
Applicers med Velourpuff.
“I created this new shade to look natural and translucent on even the deepest skin tones - so every woman can achieve a flawless finish.” -Laura Mercier
Vikt 29g.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22