W
Weleda

#
100BON
 
LH Cosmetics Core Crayons Kit
LH Cosmetics Core Crayons Kit
LH Cosmetics Core Crayons Kit

Core Crayons Kit

Crayons är samlingsnamnet för våra multifunktionella pennor, här behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla,...
499 kr
ANTAL
Dela Dela   Spara som favorit    Finns i butik Finns i butik?
BETYG 
3 omdömen  

PRODUKTINFORMATION

Crayons är samlingsnamnet för våra multifunktionella pennor, här behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla, kropp eller ansikte!

Alla Crayons har en krämig formula, de torkar till en matt finish och sitter som berget (tro oss, vi har försökt att gnugga bort dem). Vill du sudda ut färgen? Var snabb, den blir vattenresistent efter bara några minuter!

Våra Crayons kommer i två olika kit men varje penna går även att köpa var för sig.

Core Crayons Kit innehåller:
Brown Core
Greige Core
Light Core
Black Core
Grey Core
White Core

Alla våra Crayons i Core Crayon Kit är veganska.

6 x 1,2 g
 
TOTALT BETYG
SKRIV OMDÖME
Vad tycker du om produkten? Recensera här!
KOMMENTARER
Sortera
 
| 2017-08-17
Jag trodde inte att en så krämig penna skulle kunna sitta så bra utan att kladda av sig. Nu har jag börjat använda flera av dem som Cream skuggor då de är så lätta att sudda ut och sitter som berget. Bäst resultat får jag om jag lägger en puderskugga över men det gör jag inte alltid.
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-10
Mina nya favoritpennor! Dom är lätta att sudda ut och när dom torkar sitter dom som berget! Väldigt krämiga och lätta att jobba med. Toppen!
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
| 2017-05-09
Bästa pennorna jag testat. Så mjuka, lätta att sudda, men skynda för fäster de så sitter de. Passar bra till ögon, vattenline och bryn. Fantastisk bra produkt med 6 pennor av hög kvalitet till mycket bra pris
BETYG
 
 
Hjälpte detta inlägg dig?  Dela Dela
 
 
 

Genom att använda Kicks.se godkänner du att vi använder cookies för att höja användarupplevelsen.

Laddar...