Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Infinity Palette
Infinity Palette
Infinity Palette

Infinity Palette

Linda Hallberg

LH Cosmetics Infinity Palette är en multifunktionell palett som gör det möjligt att skapa en mängd olika makeuplooker.
399 kr

Recensioner

Matilda | 2017-10-19
Den är lika bra som alla säger, om inte bättre!!! När jag köpte den var jag mest ute efter Zwicky och Cigar som var av nyanser jag inte hittat i andra paletter. Men omg, vartenda färg är gudomlig! Highlightsen är the bomb (särskilt milky way), att blanda maffei, cigar och zwickey ger den bästa contouren som slår alla andra paletter jag har. De är lätta att "bygga upp" den perfekta contouren med och är perfekt för nybörjare med ett fantastiskt resultat. Fornax "typ-svara" färg är perfekt för en mjuk eyeliner. Att blanda båda rosa nyanserna med lite zwicky ger en perfekt rough, Cigar är den perfekta ögonsbrynsfärgen. Alla färger är snygga som ögonskuggor. De passar pefekt med fuktad pensel för ett mer pigmenterat resultat. Ja, jag hade kunnat fortsätta forever! Så bra köp, allt behöver till en bas förutom foundation och puder. Jag är lyrisk!
Bella | 2017-10-13
Det känns som lite wet n wild kvalitet. Pudrigt, svårt att skugga ut och det lägger sig partivis på en yta.
Pamba | 2017-05-31
Toppenpalett med bra pigment och många funktioner. Jag använder den dagligen, jag blir typ hög av tanken på att detta är den enda paletten jag behöver om jag åker bort eller så. Värd varenda krona, riktigt nöjd med investeringen!

Mer Information

LH Cosmetics Infinity Palette är en multifunktionell palett som gör det möjligt att skapa en mängd olika makeuplooker. Paletten innehåller åtta högpigmenterade nyanser av skimrande och matta skuggor som kan användas på ansikte och kropp.
Skaparen av LH Cosmetics, Linda Hallberg vill med sina produkter som Infinity Palette både inspirera dig till att experimentera samt förenkla din makeuprutin. Så låt kreativiteten flöda med denna multifunktionella palett.
Alla färger kan användas torra eller med en fuktig pensel. Infinity Palette är perfekt för att skapa olika ögonmakeuper, kan användas för contouring och som highligther eller för att forma de perfekta ögonbrynen – det är du själv som sätter gränserna.
Nyanserna går från kalla ljusa nyanser med skimmer till varmare bruna nyanser med matt finish.
Skuggornas formula är lätta att jobba med och det går enkelt att bygga upp med täckning.
Paletten är parfymfri och inte testad på djur.
Nyanser
• Virgio: varm, ljus nyans med guldskimmer
• Milky way: kall, ljus nyans med silverskimmer
• Andromeda: varm, rosa nyans med guldskimmer
• Pinwheel: kall, rosa nyans med silverskimmer
• Maffei: varm, sandfärgad nyans med matt finish
 8 x 3,5 g
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22