Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Studio Finish SPF 35 Concealer NC15
Studio Finish SPF 35 Concealer NC15

Studio Finish SPF 35 Concealer NC15

MAC

En lättviktig, krämig och diskret täckande concealer. Ger mjuk och hållbar täckning för alla typer av utslag. Vattenfast, doftfri och orsakar inte acne.
190 kr
NC15

Recensioner

Jen | 2018-11-28
Krämig och täcker väldigt bra. Dryg, men ibland känns det kakigt om man råkar använda för mycket.
Nikki | 2018-05-22
Denna täcker allt och då menar jag allt! Dessutom otroligt dryg. Se till att ha en bra ögonkräm och en bra primer innan du kör på! Använd med en beauty sponge och sätt efter med puder så sitter den verkligen hela dagen!
Hala | 2018-03-04
Tjockt och täcker verkligen bra! Använder den när jag är väldigt trött och har väldigt mörka ringar

Mer Information

En lättviktig, krämig och diskret täckande concealer. Ger mjuk och hållbar täckning för alla typer av utslag. Vattenfast, doftfri och orsakar inte acne. Den här fuktgivande och lättviktiga concealern är så koncentrerad att en liten mängd räcker för att täcka missfärgningar och fläckar på huden. Den döljer effektivt mörka cirklar, utslag, födelsemärken och tatueringar. Berikad med antioxidanter (från A- och E-vitamin) och den innehåller även kiseloxid som absorberar olja på huden. Concealern innehåller solskyddfaktor 35 och finns i flera olika färger. Den kan appliceras med en medelfast till fast fiberborste (prova 242 Brush), en latexsvamp eller fingertopparna.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22