Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Studio Fix Fluid  NC20
Studio Fix Fluid  NC20

Studio Fix Fluid NC20

MAC

En modern foundation som kombinerar en naturligt matt finish och medeltäckning. Bekväm och hållbar: varar i upp till åtta timmar.
295 kr
NC20

Recensioner

Wilma | 2018-05-25
Älskar denna foundation, har testat så många andra dyra men denna slår alla dem. Lägger sig fint på huden och håller bra, dock har ja denna när jag har brun utan sol för de är perfekt då, jag har NC20
Jonna | 2018-05-13
Jag har en rätt gulaktig underton och när jag testade foundationet i affären verkade den bra. Däremot när jag använde den hemma insåg jag att det var väldig rosaaktig i jämförelse med min underton. Dessutom blev foundationer väldig kakigt trots primer och settingspray. Jag som har kombinerad hy fick finnar direkt efter första användningen :(. Däremot täcker den bra.
Annie | 2018-03-22
Tyckte denna foundation lämnade efter sig en matt, jämn och täckande yta. Färgen NC15 passade mig perfekt! Det som drar ner till 4 stjärnor är att det suger att man inte får med en pump

Mer Information

En modern foundation som kombinerar en naturligt matt finish och medeltäckning. Bekväm och hållbar: varar i upp till åtta timmar. Mjuk applicering, snabbt och enkelt att bygga upp slät täckning. Innehåller specialbehandlade, mikroniserade pigment och mjukt puder för en superslät och felfri finish. Absorberar och sprider ut oljan. Innehåller särskilda, hudvårdande ingredienser. Oljefri.
Volym:30 ml
Hudtyp:Torr
Täckgrad:Hög
Finish:Matte
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22